Femte raka förlusten för Brålanda

Femte raka förlusten (2-3 mot Herrestad), och ingen poäng sedan i början av maj. …Det är fortsatt tufft för Brålanda i botten av tabellen.

|

Brålanda har haft förtvivlat svårt med målskyttet i inledningen av serien, men kanske att den rätt så viktiga detaljen nu kan vara på väg att lösas.Fredrik Falk, lagets normalt sett bäste målskytt, hittade till exempel rätt igen när han, kort före pausvilan, gav gästerna ledningen med 1-0.

Brålanda lyckades dock inte förvalta det målmässiga överläget när Herrestad, under en för laget mycket lyckosam period i andra halvlek, gjorde tre raka mål.

Visserligen reducering av Brålanda, Albin Andersson målskytt, kort efter hemmalagets tredje mål, men någon riktigt kvalificerad kvitteringschans förmådde de grönvita inte vaska fram.

Och nu börjar goda råd bli dyra, där i botten av tabellen, och det har fått fotbollsbasen Lars Andersson att agera.

För bara ett par dagar sedan gjorde han klart med hemvändande Anders Holmström, tillbaka i klubben efter en sejour i Brasilien, och efter matchen i går sa Andersson hemlighetsfullt: – Det kan kanske bli något mer.

Upp till Viken, närmast ovanför nedflyttningsstrecket är marginalen oförändrad: Fem poäng.