Josef Daoud svarade för båda målen när FCT spelade oavgjort, 2-2, mot division 2-kollegan Dalstorp.

Josefs dubbel gav FCT oavgjort

FC Trollhättan spelade sin ­andra träningsmatch för ­säsongen när man på fredagskvällen drabbade samman med division 2-kollegan Dalstorp. Matchen spelades i Serneke Arena i Göteborg och slutade oavgjord, 2-2.

|

FCT inledde ju säsongen med att 3-1-besegra Vänersborgs IF efter en stundvis riktigt bra insats. Mot Dalstorp blev det inte alls lika bra. – Nej, jag tycker att vi hade problem med underlaget, det är strävt och torrt och vi fick inte till instick och små pass i avgörande lägen, berättar FCT:s sportchef Daniel Lennartsson som såg matchen från läktarplats. Dalstorp tog ledningen i den ­första halvleken och ledde inte orättvist i paus.

I den andra halvleken blev FCT-spelet något bättre och Josef Daoud kunde kvittera på nick efter frispark. Men omedelbart därpå gjorde Dalstorp 2-1. – Vi gör ett misstag som leder fram till deras mål, menar Lennartsson. Men FCT hade bestämt sig för att inte förlora den här matchen, inte minst Josef Daoud.

Det var nämligen han som ordnade 2-2 sedan han tagit ner en långboll, vänt bort sin back och dunkat bollen i nät. Snyggt och prydligt. – Vi gör ingen jättebra match, men förlorar ju inte heller och det kanske var huvudsaken, säger ­Daniel Lennartsson.