Bild: Sebastian Lamotte Tobias Karnevi var inte nöjd efter storförlusten borta mot Karlstad BK. 
Bild: Sebastian Lamotte Tobias Karnevi var inte nöjd efter storförlusten borta mot Karlstad BK. 

Karlstad körde över Skoftebyn

Det var en tuff match som väntade Skoftebyns IF borta mot serieledaren Karlstad BK på lördagseftermiddagen. Och tufft var precis vad det blev.

ANNONS
|

Efter 90 minuter spelade stod det klart att Karlstad BK besegrat Skoftebyn med 7-1.

Det hela startade redan när Karlstad BK efter tolvminuterfick straff och 1-0 var ett faktum. Från där blev det en rejäl uppförsbacke för Skoftebyn.

2-0, 3-0 och så 4-0 precis innan halvlek och matchen var mer eller mindre redan avgjord.

– Det är den tuffaste matchen vi har på hela säsongen. När vi direkt hamnar i underläge mot ett sådant bollskickligt lag är det svårt att ändra matchbilden, säger Tobias Karnevi, tränare Skoftebyn, efter matchen.

Andra halvlek fortsatte på samma sätt. Karlstad gjorde två snabba mål på tre minuter och satte definitivt punkt för tillställningen.

ANNONS

Visserligen fickSkoftebyn en straff som Linus Ewenborg satte, men det hjälpte föga för innan domaren blåste av matchen hade Karlstad gjort ytterligare ett mål och slutresultatet 7-1 var ett faktum.

– Vi kommer inte upp i nivå, vi är inte närvarande. Jag vet inte vad det var med grabbarna, något konstigt var det i alla fall. Vi agerade inte som vi brukar och ska, säger Karnevi.

– Men det är ingen idé att älta det här. Vi får ta med det vi gjorde bra och jobba på det vi gjorde dåligt så vi kan bli bättre.

ANNONS