Mager utdelning i södra fyran

En poäng av sex möjliga, mer än så blev det inte för Göta och IFK Trollhättan i Västergötlands division 4 Södra.

|

Poängen togs av Göta, som klarade 1-1 (1-1) borta mot Kronäng, och där Femija Selmanovic, ny för säsongen från Vänersborgs IF, hade en händelserik fredag kväll på Kronäng Arena.

Först målskytt – sedan utvisad.

– Tyvärr är det domartrion som hamnar i centrum, Femijas röda kort känns inte alls korrekt, säger Tobias Carlsson, assisterande tränare i Göta, och inte alls överens med domaren Erik Jullanders bedömning.

Göta decimerades i slutet av första halvlek, vid ställningen 1-1, och fick således spela hela andra halvan med endast nio utespelare.

– En eloge till grabbarna, en riktig kämpainsats, sa tränar-Carlsson, och hissade målvakten Mathias Carlsson lite extra.

Fortfarande väntar dock Göta på första segern, och efter fyra omgångar parkerar laget på nedflyttningsplats.

– Men vi vinner på fredag, det lovar jag.

Motståndare?

Serieledande Skepplanda...

Och IFK Trollhättan fick åka tomhänt från sitt möte med Gällstad, som vann med 3-0 (2-0).

Slumpartat 1-0 för hemmalaget, och sedan 2-0 på straff orsakad av Ali Mohammadian, spelande tränare i IFK och i den lite ovana positionen som mittback den här gången.

– Betyget måste bli 1 av 5 för den insatsen, säger Ali, med glimten i ögat.

Ett par omdisponeringar till andra halvlek gav en bättre spelmässig insats, men ingen utdelning i form av reduceringsmål.

– Det är små marginaler, menade Mohammadian.

Plus i IFK till högerbacken Shant Kassabian.