Melleruds IF fortsätter att vinna.

Mellerud åter i serieledning

Mellerud är tillbaka i serieledning efter tionde vinsten för säsongen. – Nu är vi där vi vill vara, säger Rikard Westman, assisterande tränare i Melleruds IF.

|

En halvlek räckte för att Mellerud skulle ta sin tionde seger för säsongen, och återta serieledningen från Ödsmåls IK.

– Vi gjorde en bra första halvlek och gick upp till 3-0, säger Rikard Westman.

Första målet kom efter 17 minuter när Sebastian Hedlund sprang igenom bortalagets försvar och placerade in bollen.

De två andra målen kom sent i halvleken. Först 2-0 av Albin Broberg på straff efter att Sebastian Hedlund blivit tacklad bakifrån. Sedan 3-0 av Tim Svensson efter hörna.

– I andra halvlek går matchen ner i tempo, båda lagen känner att den redan i stort sett är avgjord. Men vi borde ha gjort några mål till, säger Westman.

Bland annat räddade Färgelandas målvakt en straff av Albin Broberg.