Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

MIF drygade ut serieledningen

Det mesta gick Melleruds väg i lördagens division 4-omgång. MIF vann själva bortamötet med Munkedal med klara siffror (3-0) samtidigt som jagande Ödsmål tappade poäng hemma mot Herrestad.

– Bara att tacka och ta emot, säger MIF-tränaren Peter Jonasson.
Fighten går vidare mellan MIF och Ödsmål om seriesegern i division 4 Bohuslän-Dal. Efter lördagens matchresultat har nu dalslänningarna skaffat sig ett trepoängsförsprång och även övervikt i mål.
– Det känns förstås bra inför fortsättningen, menar Peter Jonasson som fick se sitt eget manskap vinna komfortabelt på Munkedals IP.
– Ja, det var stabilt och faktiskt en seger i underkant.
Munkedal krigade i och för sig på bra, men räckte helt enkelt inte till mot serieledarna. Ett avslut på mål var vad hemmalaget mäktade med.
– Och då ska man komma ihåg att vi saknade fyra som normalt är startspelare. Jag är mycket imponerad av de som ersatte och det visar att vi står väl rustade inför höstens eventuella skador och avstängningar.
Viktor Öhrling var avstängd medan trion Wictor Svensson, William Sundelius och Marcus Rydberg alla dras med skador.
Sebastian Hedlund gav MIF ledningen innan paus, samme man ökade på till 0-2 och Gustav Larsson satte punkt med sitt 0-3-mål.
Söndagen den 3 september är det dags för seriefinalen med stort S i bohuslän-dalfyran då Ödsmål står som värd när MIF gästar IP i Ödsmål. Men innan dess ska MIF möta Kungshamn (h), Henån (b) och Stala Myckleby (h).

MEST LÄST