Så startar Sverige mot Italien

Det blir ingen Jakob Johansson från start mot Italien enligt SportExpressen. Istället väntas Sebastian Larsson och Albin Ekdal bilda innermittfältspar i det första playoff-mötet.

ANNONS
|

Under fredagen är det dags – Sverige tar emot Italien för den första matchen i kampen om en biljett till fotbolls-VM i Ryssland. Första matchen spelas på Friends Arena och tre dagar senare är det dags för returmöte på San Siro.

För svensk del anses Italien som mardrömsmotståndaren – så för förbundskapten Janne Andersson blir det en intressant uppgift att ta ut startelvan som ska bjuda på en blågul skräll.

Enligt Expressen har Albin Ekdal, som tidigare brottats med ryggproblem,lämnat klartecken för spel och kommer bilda innermittfältspar med Sebastian Larsson. Därmed förpassas den tidigare IFK Göteborgs-mittfältaren Jakob Johansson till bänken.

ANNONS

Vidare så placeras Viktor Claesson till höger på mittfältet, enligt tidiningen, och Emil Kraft kliver in som ersättare till avstängde Mikael Lustig på högerbackspositionen.

Playoff-mötet har avspark 20:45.

Elvan enligt Expressen: Robin Olsen -Emil Krafth,Victor Nilsson-Lindelöf,Andreas Granqvist,Ludwig Augustinsson -Viktor Claesson,Sebastian Larsson,Albin Ekdal,Emil Forsberg -Marcus Berg,Ola Toivonen

ANNONS