Josefin Berg gjorde mål mot Åsebro Brålanda, och följaktligen var släkten värst även den här gången.

Speciell match för VFK-kvartett

Åsebro Brålanda mot Vänersborgs FK för första gången i seriesammanhang. – Det var speciellt, säger Josefin Berg, en av fyra VFK-spelare med förflutet hos motståndarlaget. Matchen slutade med storseger för VFK: 7-1 (4-0).

|

Så mycket till match blev det dock inte, om det var spänningsmomentet man som åskådare var ute efter, därtill var styrkeförhållandet mellan lagen allt för stort.

– Det kunde varit 4-0 till oss redan efter en kvart, menade Josefin Berg i VFK, som precis som lagkompisarna Sofia Thorsén, Therese Nolin och Hanna Johansson tidigare representerat Åsebro Brålanda.

Nu kom i stället fyra mål i klump, mellan minut 31-42, och sedan ytterligare tre i andra halvlek.

VFK:s målskyttar: Sofia Thorsén 3, Linn Andersson 2, Josefin Berg och Ellinor Ivehag.

Åsebro Brålandas tröstmål av Blerona Avdijaj innebar reducering till 1-4.

Segern tog VFK till serieledning, men tabellen haltar.