Jonathan Dahlén var stor segerorganisatör när Timrå slog Tingsryd med 3–2. Arkivbild.

Dahlén bakom Timrå-seger

|

Jonathan Dahlén fortsätter att imponera i hockeyallsvenskan. 19-åringen har gjort i snitt mer än en poäng per match under hösten, men i segermatchen mot Tingsryd var han inblandad i alla tre mål när Timrå vann med 3–2.

Dahlén gjorde två mål och spelade fram till ett i den viktiga segern för ett lag som saknade hela sex ordinarie spelare på grund av skador och landslagsuppdrag.

Serieledande Timrå drar ifrån i tabellen. Avståndet ner till Pantern på andraplatsen är nu hela sju poäng sedan Malmölaget förlorade borta mot Västervik, 3–6.

Västervik fick en kanonstart på matchen med tre mål under första periodens första åtta minuter.

Björklöven är trea i tabellen efter att ha slagit Troja/Ljungby, 5–2.