Tvåmålsskytten Luis Suarez kramar om Lionel Messi, vänster, efter 1–0-målet i 4–0-segern mot La Coruna.

Överlägset Barcelona vann stort

|

Barcelona radade upp fina chanser. La Coruna-målvakten Ruben Martinez svarade med lika många vassa räddningar.

Men till slut kunde inte 33-åringen stå emot hemmalagets offensiv.

Barcelona vann med 4–0 – och det var till stor del tack vare Lionel Messi.

Efter nästa en halvtimmes spel gjorde Luis Suarez, framspelad av Messi, 1–0 och tolv minuter senare var Paulinho först på Messis stolpretur och ökade på till 2–0.

Redan där var matchen på Camp Nou i princip över.

Barcelona slog dock inte av på takten. I andra halvlek ökade Suarez och Paulinho på målskörden.

Svenske landslagsanfallaren John Guidetti byttes in i den 73:e minuten i Celta Vigos 0–1-förlust hemma mot Villarreal.

Barcelona toppar La Liga på 42 poäng före Atletico Madrid (36), Valencia (34) och Real Madrid (31).