Jimmy Durmaz, här i duell med Neymar, gjorde båda målen för Toulouse mot Lyon. Arkivbild.

Dubbel av Durmaz mot Lyon

|

Serietrean Lyon kom på besök men det hindrade inte Toulouse från att knipa en poäng i ligaspelet.

Svenske landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz fick personligen en kul kväll att minnas. Durmaz slog elegant in 1–0 före pausen och prickade sedan in en VAR-dömd straff till 2–0. För Durmaz var det ligamål två och tre för säsongen.

Men 2–0 blev i slutet 2–2 sedan Moussa Dembélé och Nabil Fekir reducerat och kvitterat för topplaget.

Karl-Johan Johnsson satt på bänken medan Johan Larsson inte ingick i truppen när Guingamp överraskande vann hemma med 2–1 mot Rennes. Jakob Johansson spelade 67 minuter för Rennes.