Daniel Sylwander, höger, jublar efter Modos 2–2-mål i 4–2-segern mot Oskarshamn.

Femte raka för Modo

|

Modo fortsätter att samla trepoängare i hockeyallsvenskan.

Den senaste – efter 4–2 hemma mot tabelltvåan Oskarshamn – ordnades dock först efter att laget lyckades vända på ett 1–2-underläge.

Daniel Sylwander satte kvitteringen efter 2.26 minuter av tredje perioden och nästan en minut senare såg Linus Pettersson till att hemmalaget ledde med 3–2. Med Henrik Björklunds 4–2 säkrades segern i Fjällräven center, vilket innebär att tabellfyran Modos segertrend nu är uppe i fem raka matcher.

För trean Bik Karlskoga blev det ett mindre trendbrott, efter två raka förluster. Fredrik Forsberg, Juliuz Persson, Oliver Eklind och Tor Immo stod för målen i 4–1-segern hemma mot Björklöven.

I botten av tabellen tog Almtuna en viktig seger med 3–0 borta mot Tingsryd.

AIK är i fortsatt ledning på 93 poäng, tre före Oskarshamn.