Grahms hattrick sänkte gamla laget

|

Brynäs landslagstjärna Erika Grahm sänkte sitt gamla lag Modo med ett hattrick i 4–2-segern på hemmais i SDHL.

27-åringen, som spelade elva SDHL-säsonger och vann ett SM-guld under tiden i Örnsköldsvik, kvitterade först till 1–1 i powerplay sedan Modo tagit en tidig ledning i första perioden.

Ställningen var 2–2 inför tredje när Grahm avgjorde matchen på egen hand inom loppet av en minut och 16 sekunder. 3–2 satte Grahm på nytt i spel i numerärt överläge och 4–2 satte hon i spel fem mot fem.

Damkronorna-profilen fördubblade därmed sin målskörd den här ishockeysäsongen och såg till att tabellåttan Brynäs närmade sig mittenlagen i SDHL. Nästjumbon SDE tog en viktig 2–1-seger hemma mot AIK och tätnade till tabellen ytterligare.