Vegas tappade 2–0-ledning: "Bittert"

|

Vegas ledde med 2–0 in i tredje perioden borta mot Los Angeles, men förlorade sedan med 2–3 i förlängningen.

- Bittert, javisst. Jag hade själv en chans att stänga matchen, säger William Karlsson till Expressen.

Karlssons skott tog i utsidan av stolpen.

Los Angeles reducerade med 7,5 minut kvar och kvitterade när det bara återstod elva sekunder av matchen. I förlängningen avgjorde Dustin Brown i power play.

Vegas Oscar Lindberg tvingades lämna matchen redan efter två byten sedan han fått en smäll mot huvudet.

- Men jag känner mig ganska okej, det är ingen hjärnskakning i alla fall, säger Lindberg efter matchen.

Mark Letestu gjorde poäng i sin första match tillbaka med sitt gamla lag Columbus i 5–1-segern mot Washington.

Kanadensaren Letestu flyttade från Edmonton via Nashville till Columbus under NHL:s bytesfönster, som en del i ett trepartsbyte. Han gjorde matchens 3–1-mål i första perioden.

Letestu spelade för Columbus 2011–2015 och de senaste tre säsongerna för Edmonton.