Zlatan: "Sverige kan vinna VM"

Zlatan Ibrahimovic är inte längre en del av landslaget, men han håller ändå på sitt land och tror att Sverige kan bli världsmästare.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic la ut texten efter träningen med sitt Los Angeles Galaxy. Han tror att Sverige har en fördel och att den svenska kylan kan spela stor roll i slutspelsmatcherna i VM.

- Nu handlar det inte bara om hur bra man är. Nu handlar det mycket om känslor eftersom det är kvartsfinal. Det lag som bäst kan hantera sina känslor har en fördel, säger Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic tackade ju nej till landslaget efter EM 2016. Trots att han lekte med fotbollsfansen genom att antyda att han var på väg tillbaka finns han inte med sitt gamla gäng i Ryssland.

ANNONS

Zlatan var i Ryssland på reklamuppdrag under inledningen av VM, men följer nu det svenska landslaget från andra sidan jordklotet.

- Nu väntar England på lördag och vi står alla bakom laget. Alla svenskar i världen är stolta över vårt landslag och det kommer de att fortsätta vara oavsett hur det går.

Zlatan har spelat flera viktiga matcher mot England och gjorde bland annat fyra mål mot engelsmännen i landskampen som invigde Friends arena för fyra år sedan. Han är också god vän med David Beckham sedan länge – och räknar med att kunna reta honom för resultatet i lördagens match.

- Jag är svensk och jag tror på Sverige mot England, så vi får se vad David Beckham säger nästa gång vi talas vid.

TT-Reuters
ANNONS