Fina framgångar för NIF-gymnasterna

NIF-gymnasternas tävlingsgymnaster har varit i farten på två olika tävlingar med flera fina placeringar för de olika lagen.

ANNONS
|

I Tranan Cup Tranemo var NIF-gymnasterna representerade i tre olika tävlingsklasser: Vit yngre, Röd och Svart klass. De tävlade i två grenar: tumbling och trampett.

I klass Vit yngre var det 28 lag från olika föreningar med. NIF:s förberedande trupper deltog med sammanlagt fyra lag. Lag 2 tog silver i trampett, medan lag 4 knep bronset i trampett och ett silver i tumbling.

I klass röd deltog ett lag från trupp RM Äldre. De gjorde bra ifrån sig på både tumbling och trampett, vilket belönades med guldmedalj i båda grenarna. I den svåraste klassen, Svart, deltog ett lag från RM äldre och de kammade hem brons i tumbling.

ANNONS

I Mellansvenska Cupen i Örebro deltog fyra lag från NIF:s trupp RM Yngre. De tävlade i trampett, tumbling och fristående. NIF:s lag 1 och 4 deltog i tävlingsklassen B2, där lag 1 belönades med brons för sina insatser i fristående och tumbling. I klass C2 deltog NIF:s lag 2 och 3. Alla lagfick tillfälle att prova sina nya friståendeprogram och var nöjda efter en lång och rolig tävlingsdag.

ANNONS