IBK Vänersborgs Flickor -01/02

IBK visar framfötterna på hemmaplan

IBK Vänersborgs flickor -01/02 tog sin andra raka seger när de under lördagen mötte Mullsjö.

|

Efter två ganska tunga säsonger har IBK Vänersborgs lag -01/02hittat formen.Laget har vunnit samtliga matcher denna säsong. Lördagens match mot Mullsjö var underhållande. Mullsjö gjorde matchens första mål efter 12 minuter i den första perioden. Det stod sig perioden ut.

I den andra perioden vände IBK Vänersborg på matchen och när den var slut ledde IBK med 4-1. I den tredje perioden drog IBK ifrån och vann till sist med hela 8-1.

IBK:s mål gjordes av Maja Fihn Alfredsson (2), Wilma Lång, Julia Arenstrand, Elin Åkerlund, Alice Evensen, Amanda Eriksson och Alva Ståhlberg.

IBKliggerpå tredje plats i tabellen i enhaltande serie, där serieledarna Fröjered IF och tvåan Fristads GoIF har en match mer spelad.