Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Vi moderater har många politiska förslag

Det stämmer att vi från moderaterna har många konkreta förslag på hur Trollhättan kan bli bättre. Vi har tagit helhetsgrepp kring frågor som hur centrum skall bli levande igen, hur Strandgatan kan bli restaurang och caféstråk årets alla dagar.

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Vi har förslag på hur det ska bli möjligt att besöka centrum med bil och hur parkeringsfrågan skall lösas men också hur kvalitén i äldreomsorgen skall öka genom att tillåta andra än kommunen att driva äldreboende.

Vi har föreslagit att tryggheten kan bli bättre genom till exempel kameraövervakning på vissa platser. Vi vill ge unga ett busskort så att man kan välja den skola man vill gå, vi tillskapar 650 nya yrkesutbildningsplatser i kommunen och ger äldre möjlighet att få 2 timmars hemtjänst i veckan utan biståndsbedömning.

Vi vill öka trafiksäkerheten i korsningen på E45 vid Edsborg. Vi vill stärka området kring Resecentrum med verksamhetslokaler, p-hus och service och eftersom detta område kommer att bli navet i ett framtida Trollhättan, vill vi också utreda möjligheten att binda ihop staden med en linbana. Detta är bara några av de frågor vi jobbar med och som bidrar till att vi idag ses som ett tydligt alternativ till Socialdemokraterna när det gäller att styra Trollhättan de kommande fyra åren.

Hoppas att detta ger dig några svar, för det kan väl inte vara så att du företräder ett annat parti, där opinionssiffrorna är så låga att du i ren desperation väljer att smutskasta andra istället för att presentera egen politik? Jag hoppas att fallet självklart inte är så, men dess värre ser vi att detta fenomen förekommer, allt oftare i flera olika medier kring valtid.

Peter Eriksson (M)