Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Aron Engman
Bild: Aron Engman

Ännu en gång kommer osanna uppgifter från M

Replik
Svar på "Det handlar om sparande inte kvalité".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag hoppas ditt helt felaktiga påstående om vad jag föreslagit och vad omsorgsnämnden beslutat i februari 2019 beror på okunskap och inte på en medveten lögn.

Du hänvisar till ett protokoll och hävdar att jag skulle ha sagt att omsorgsnämnden ska spara pengar på ändrad matdistribution inom hemtjänsten. Det är helt fel! Mitt och S-V-majoritetens förslag var att inte acceptera förvaltningens förslag om att spara pengar på att införa kyld mat inom hemtjänsten. Majoriteten sa således nej till att spara pengar på maten.

Representanterna från M, KD och C ställde sig bakom mitt förslag vilket också blev omsorgsnämndens beslut. Eftersom det här inte är första gången du för fram oriktiga uppgifter i denna fråga föreslår jag att du undersöker om ditt parti, Moderaterna, har någon utbildning du kan gå för att lära dig läsa protokoll. Det skulle gynna demokratin, eftersom varken kvaliteten på debatten eller maten förbättras av att Trollhättans äldre och övriga invånare skräms med osanna uppgifter.

Lena Hult (S)

Ordförande omsorgsnämnden, Trollhättan