Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tycker detta börjar gå för långt, menar signaturen. Bild: Stefan Bennhage
Tycker detta börjar gå för långt, menar signaturen. Bild: Stefan Bennhage

Öppet brev till Centerpartiet och övriga partier

Tycker detta börjar gå för långt, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Vill börja att gratulera till ett maktskiftet i Trollhättan. Men vill också att ni börjar ta er en funderare på om Centerpartiets hat mot SD är så nyttigt?

SD blev näst största parti, folket har talat, ni får nog ta en funderare på hur ni har det inom era egna partier innan ni fördömer andra. Man kan undra vem som är utan skuld i denna röra, men att gång på gång hoppa på och smutskasta ett parti som är näst störst. Vad är det som är så fruktansvärt farligt att ha samröre med dem i de frågor man tycker lika?

Tycker detta börjar gå för långt. Nu har vi ett nytt parti Nyans som drivs av en före detta partikamrat till er och det känns skrämmande. Tycker det är dags att ni som är valda av oss "folket" börjar att samarbeta i stället och börjar att jobba på att få ordning på Sverige och inte lägga så stort fokus på SD som ändå tycker som er i en del frågor.

Vi väljare är trötta på er sandlådepolitik, börja prata politik och samarbeta för Sveriges bästa. Det är demokrati, ta nu chansen att gör något bra ihop med Moderaterna, KD och SD och gör Trollhättan till en trygg och värdig stad igen.

Dags att ni politiker tar ansvar