Överbefolkningen är det allra största klimathotet

De största hoten mot jordens klimat och miljö är överbefolkning, föroreningsutsläpp och krig. Det grundläggande hotet är den pågående befolkningsexplosionen på jorden. De tongivande klimatexperterna tycks endast inrikta sig föroreningsutsläppen, vilket inte löser klimatproblemet om befolkningsexplosionsproblemet sopas under mattan.

ANNONS

Krig. De största hoten mot jordens klimat och miljö är överbefolkning, föroreningsutsläpp och krig, skriver insändarskribenten.
Krig. De största hoten mot jordens klimat och miljö är överbefolkning, föroreningsutsläpp och krig, skriver insändarskribenten.

Miljöpartister och liberala globalister tycks numera kämpa för en värld med helt öppna gränser för folkförflyttningar. Detta skulle på sikt leda till att varenda vrå på vår jord skulle bebyggas, vilket skulle vara ohållbart från miljö- och klimatsynpunkt. Ska miljön och klimatet klara sig måste istället varje nation och varje världsdel ta ansvar för att stoppa sin egen befolkningsökning. Inte ens vi i Sverige skulle vara nöjda med att vi år för år utökar bebyggelserna, asfaltytorna och vår befolkning. Efterkommande generationer ska inte bara överleva utan leva ett gott liv. Den absolut största delen av den materiella produktionen idag utförs ändå av robotar och dylikt, det är enbart felplanering om inte nuvarande antalet människor skulle räcka till för ett välfärdssamhälle.

ANNONS

P.F

ANNONS