Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: TTELA
Bild: TTELA

Bilbingo äntligen förbjuden

Bilbingon på Sanden i Vänersborg har i åratal terroriserat omgivningen med sitt infantila gapande i enorma högtalare som hörs ända till Ursand.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Boende runt Sanden, båtägare som vill fika i sin båt i marinan eller besökare på restauranger utmed hamnkanalen ljudterroriseras två gånger i veckan à fyra timmar per gång.

Och myndigheterna låter det ske. Hade det varit en industri som fört så mycket idiotiskt oväsen mitt i centrum så hade den stängts direkt. Men bilbingon tillåts störa tusentals. Varför? Vidta krafttag! Förbjud eländet för alltid.

Lösning: I USA på 50-talet hade man drive-in-bio med ljud i bilradion (Att störa folk med oljud i stora högtalare förekom aldrig). Infantila bilbingon kan föra ut oljudet på FM-bandet in i bilradion (eller mobilen), som alla har, då blir det tyst.

Varför envisas och tillåts galningarna att skrika ut B Ett, Bertil Etta i fyra timmar per dag i fyra månader, år efter år. Otroligt!

Förbjud bilbingon för alltid i högtalare