Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tack VHC:s ledare och alla trevliga , unga funktionärer som ställer upp gratis! uttrycker signaturen. Bild: Fotograf Stig Hedström
Tack VHC:s ledare och alla trevliga , unga funktionärer som ställer upp gratis! uttrycker signaturen. Bild: Fotograf Stig Hedström

Bilbingon för ungdomars hälsa och idrottande gillas i alla åldrar

Tack VHC:s ledare och alla trevliga , unga funktionärer som ställer upp gratis! uttrycker signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Tack VHC för att bilbingon äntligen återkommit efter två trista pandemiår! Klubben behöver pengar för sin fina verksamhet för ungdomarna, att locka dem till idrotten istället för att driva omkring utan sysselsättning är toppen.

Bingon äger rum under några få sommarveckor och inte åtta, utan fyra timmar i veckan. Det är heller inte bara 40-talister i Volvo som spelar, utan minst hälften är ungdomar och medelålders spelare.Tack VHC:s ledare och alla trevliga , unga funktionärer som ställer upp gratis!

Bry er inte om gnällspikarna! Ljudnivån håller sig inom gränsen för det tillåtna.

Har det inte varit störande med festivaler och andra jippon på Sanden? Då gällde det minsann inte fyra timmar, utan långt in på natten.

Vill man ha total tystnad är det kanske bäst att flytta ut i skogen, om inte fågelsången stör för mycket förstås!

Bingospelare utan Volvo