Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Fredrik Karlsson
Bild: Fredrik Karlsson

Bilbingoterrorn på Sanden i Vänersborg fortsätter i år igen

I gigantiska högtalare skriks: B1, Bertil etta - hela sommaren till tusentals kringboendes vrede.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det hörs ända upp till Ursand - otroligt. Även stadens restaurangbesökare och gästhamnens båtbesökare och båtägare som vill koppla av i sina båtar störs å det grövsta. Och det för att några 40-talister i sina Volvo ska kunna spela bilbingo åtta (8) timmar per vecka mitt i stadens centrum i ett öronbedövande dån.

Att sitta på sin balkong är bara att glömma. Ska man varma sommardagar behöva sitta inne bakom lås och bom för att slippa den nervpåfrestande ljudkanonaden in absurdum: B1 Bertil etta....

Om ett företag fört lika mycket oväsen skulle de fått vite på 100 000-tals kronor men inte bilbingoterroristerna. De får hålla på och störa massor av folk.

I USA tittade man på drive-in bio på 50-talet. Inte vrålade högtalare ut ljudet. Ljudet kom via bilradion. Varför kan inte miljökontoret/kommunen tvinga bingoterroristerna att köra ut ljudet via AM-bandet, som man gör i övriga världen!

Stoppa bilbingoterrorn