Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
På så vis får du bra koll på din månadskostnad. Du har helt rätt i att det är onödigt med pappersfaktura med tanke på både miljö och ekonomi, uttrycker skribenten.

Bra koll på månadsutgifter varje månad

Replik
Svar till ”Mats i Krösslätt” den 28 februari.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är vi på Trollhättan Energi som sköter hämtning av sopor i Trollhättan. Vi ansvarar också för elnät, vatten, avlopp, fibernätet och att leverera värme hem till Trollhätteborna. Vill du kan du också köpa själva elen av oss. De flesta av våra kunder köper fler tjänster och för att göra det så enkelt som möjligt för de flesta har vi valt att samla alla nyttigheter på en faktura och skicka ut den en gång per månad.

På så vis får du bra koll på din månadskostnad. Du har helt rätt i att det är onödigt med pappersfaktura med tanke på både miljö och ekonomi. Därför rekommenderar vi dig att anmäla dig till e-faktura. Med e-faktura slipper du få en pappersfaktura på posten och den hamnar i stället smidigt direkt i din Internetbank. Du kan anmäla dig till e-faktura på Mina sidor (via vår hemsida) eller kontakta oss på 020-89 90 00 så hjälper vi dig. Just nu håller vi också på att undersöka möjligheten med andra digitala tjänster för att det ska bli ännu enklare för dig att betala din faktura.

Sofi Kristiansson

kommunikatör Trollhättan Energi