Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kanske dags att byta ut politiker som uppenbarligen har samarbetssvårigheter?, undrar skribenten. Bild: Claudio Bresciani/TT
Kanske dags att byta ut politiker som uppenbarligen har samarbetssvårigheter?, undrar skribenten. Bild: Claudio Bresciani/TT

Centerpartiet – väx upp!

Kanske dags att byta ut politiker som uppenbarligen har samarbetssvårigheter?, undrar skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Ni får inte vara med oss!”.

Kan bara hålla med om hur ett så litet parti som Centern tror att de ska ha så stort inflytande med endast 5,6 procent av rösterna. Svenska folket går och röstar i ett syfte att de som får flest röster ska ha störst inflytande i politiken, för vi lever väl fortfarande i en demokrati, eller?

I Trollhättan fick Centern 5,6 procent, SD 15,3 procent – ändå vill inte Centern samarbeta. Kanske dags att byta ut politiker som uppenbarligen har samarbetssvårigheter?

Det är dags för er politiker att hjälpas åt i sakfrågor för att skapa trygghet, säkerhet och ordning för oss medborgare. Dags att se besvärsproblematiken i vårt samhälle och gör det nu omgående innan det är helt för sent!

Centerpartiet väx upp!

En f d Centerpartist som har vuxit upp