Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bilbingo på Sanden i Vänersborg
Ett oljud som hörs ända till Ursand i fyra (4) timmar varje onsdag, menar signaturen. Bild: Christina Blom

Då var det dags för ljudterror av bilbingon på Sanden - igen

Ett oljud som hörs ända till Ursand i fyra (4) timmar varje onsdag, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Varför kan inte stadens myndigheter stoppa bilbingoljudterrorn på Sanden i Vänersborg som nu ska terrorisera folk i tre (3) månader igen, hela sommaren – en gång för alla! Ett oljud som hörs ända till Ursand i fyra (4) timmar varje onsdag.

Ett företag med samma oväsen hade med vite på 100 000-tals kronor blivit ålagda ha tyst, men miljöpartisterna i stadskontoret beviljar och är verklighetsfrånvarande, som vanligt till befolkningens vansinne!

Det sägs att få protesterar. De förstår inte att svenskar inte vågar säga nåt. Vi som protesterar årligen har många bakom oss. Vi är trötta på bingogap i stora högtalare som hörs till Ursand – B1, ”bertil etta”.

På 50-talet i USA på dess bilbiografer så lyssnade de på ljudet i AM-bandet. Ingen stördes. Men de vägrar köra ut bilbingobabblet i de feta volvoägarnas radios AM-band. Varför? Vilka störs? Jo, alla kringboende, restaurangbesökare, turister i husbilar och båtar. Båtägare som vill fika i sina båtar. Det går inte.

B1, ”Bertil etta” ska dåna över centrala staden, störa alla i evighet, amen. Otroligt.

AM-band i bilbingo- som 50-tal