Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det vore mer klädsamt om var och en pratar om sin politik för att lösa de problem som samhället står inför, menar debattören. Bild: Christian Flodin
Det vore mer klädsamt om var och en pratar om sin politik för att lösa de problem som samhället står inför, menar debattören. Bild: Christian Flodin

Desperata lögner från S

Det vore mer klädsamt om var och en pratar om sin politik för att lösa de problem som samhället står inför, menar debattören.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är nu tydligt att Socialdemokraterna i Trollhättan tycker att livet är jobbigt. Man drar sig inte ens för att komma med rena lögner nu för tiden. Senast var Mikael Sundström ute i en insändare i dagarna där han hävdar att Moderaterna vill bygga ett hotell på Älvhögsborg med 16 våningar, till skillnad från Socialdemokraterna. Ren och skär lögn. Eftersom jag och Paul Åkerlund diskuterat detta bygge vid ett antal tillfällen, där jag varit mycket tveksam till projektet av olika anledningar, så skulle jag vilja se ett enda beslut där jag hävdar att vi vill bygga ett hotell med 16 våningar på Älvhögsborg. Om du inte kan visa detta bör du Mikael Sundström gå ut och ta tillbaka ditt påstående.

Ett annat tillfälle där Socialdemokraterna ljög Trollhätteborna rätt upp i ansiktet var i kommunfullmäktige. Då hävdade de att man öppnat nio platser på Hagtornsstigen, för att minska på den långa kö för de äldre som behöver hjälp i ett särskilt boende. Detta stämmer inte utan skedde långt senare, över ett halvår senare. Detta tack vare att oppositionen pressade på hårt i frågan. En ren och skär lögn alltså för att rädda sitt skinn.

Ett tredje exempel är att vi Moderater skulle öka klyftorna i samhället när sanningen är den att Socialdemokraterna gjort precis detta, när man höjer skatten i Trollhättan mest för de med lägst inkomster och sänker skatten för de med högst inkomst. En ren lögn igen.

Det vore mer klädsamt om var och en pratar om sin politik för att lösa de problem som samhället står inför. Vi Moderater har över 100 punkter för ett bättre Trollhättan. Och till dig som ska gå till valurnan om några veckor så vill jag säga att du gärna får höra av dig till mig om det är något du undrar över eller tycker vi borde ta tag i. Mina kontaktuppgifter hittar du på stadens hemsida.

Peter Eriksson (M)