Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det händer mycket i partiet just nu - synd att du inte har velat ta del av det, uttrycker skribenten. Bild: Stefan Bennhage
Det händer mycket i partiet just nu - synd att du inte har velat ta del av det, uttrycker skribenten. Bild: Stefan Bennhage

Det finns många platser att kampanja på i Trollhättan

Det händer mycket i partiet just nu - synd att du inte har velat ta del av det, uttrycker skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Varför är det så tyst om Liberalerna i Trollhättan?

Det känns lite märkligt att du som Liberal inte vet vad partiet står för politiskt. Varför är det så tyst om Liberalerna undrar signaturen?

Det händer mycket i partiet just nu - synd att du inte har velat ta del av det. Valkampanj i områden har också pågått, synd att du också har missat detta. Trollhättans stad är stor och det finns många platser att kampanja på.

Att rösta, locka och att prata med medborgare - att rösta Liberalt är viktigt. Du är välkommen att också närvara på olika valkampanjer. Kom på nästa medlemsmöte och uttryck dina tankar samt ta del av informationen som ges där. Nästa medlemsmöte finns datum i din e-post. Välkommen!

Christina Johansson

ordförande Liberalerna Trollhättan