Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Stefan Bennhage

Det finns stora onödiga kostnader för oss skattebetalare

Varför dessa förslag till åtgärder att lägga ner skolor och äldreboenden innan man har tittat på kostnaderna som finns i dag i befintlig verksamhet för Trollhättans stad.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det finns stora problem som medför stora onödiga kostnader för alla skattebetalare.

Tjänstemännen gör inte rätt saker för att komma tillrätta med problemen. Korttidsfrånvaron är ett stort problem och en stor kostnad för Trollhättans stad.

Dyra arbetssätt med onödiga slöserier är också jätteviktigt att man ändrar på. Något som också är jättetråkigt är att synpunkter från personalen lyssnar man inte på utan tystnadskulturen är påtaglig och det är också ett slöseri.

Jag hade önskat att tjänstemän från privata företag hade rekryterats för att effektivisera verksamheten, nuvarande chefer har inte kompetensen som krävs. Det är mina och dina skatte­pengar som slukas upp av stora svarta hål medan tjänstemännen bara släcker dagens bränder.

En tydlig långsiktig strategi för att komma tillrätta med alla kostsamma slöserier och att lyssna på medarbetare vore kanske på tiden. Man kan lägga ner hur många skolor och äldreboenden som helst men alla onödiga kostnader finns kvar.

Orolig anställd

Trollhättans stad