Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Efter 106 år av styre har de inte sett vad som hänt i världen

Replik på "Sossarna får gärna styra 106 år ytterligare".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är klart att har man "betong i arslet" och inte sett vad som hänt i världen på 106 år så vill man fortsätta på samma sätt som tidigare. Dock finns det nästan inga skick som hållit så länge i demokratiska system då det kräver utveckling. Dock inte inveckling som vi nu håller på med. Klart man kan veckla in sig ännu mer men frågan är då om det kommer att finnas något kvar av Trollhättan.

Ta till exempelvis byggnationen på "Paulstorp" (vid Vårvik) där man saknar investerare som vill bygga för alla de som S säger ska bo där. Eller att lägga miljoner på Kronogården. Hur mycket i procent av denna peng har andra stadsdelar fått? Kan de bero på att verkligheten inte stämmer med Pauls idéer. Eller gäller Pauls idéer över verkligheten? Paul hade egna idéer om ett jätteprojekt för Edsborg som han hade i byrålådan utan demokratisk förankring. Är det så vi vill ha detta samhälle? Höja skatten med nästan en krona och sedan slå sig för bröstet och säga att vi har gått plus i budgeten. Tänk då på energiräkningen. I mitt ödmjuka tycke är det dags att åter införa en styrning som stämmer med verkligheten

Trött på denna styrning