Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Gustaf MŒnsson/SvD/TT
Bild: Gustaf MŒnsson/SvD/TT

Får den ena rapporten efter den andra om vaccinbiverkningar

Replik
Svar på Moderaterna vill omplacera ovaccinerad hemtjänstpersonal.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Samtidigt som vi får den ena rapporten efter den andra om vaccinbiverkningar och död av covid-19 vaccinerna, vill Moderaterna omplacera ovaccinerad hemtjänstpersonal i Trollhättan.

Av hemtjänsttagarna är så gott som alla vaccinerade. De ska då vara skyddade av vaccinet. Ni skriver också att politiker som är ovaccinerade och sitter i kommunfullmäktige får sitta i ett angränsande rum under mötets gång. Varför? De vaccinerade ska vara skyddade.

Eller är det så att uppgifter om hur undermåliga dessa vacciner är har nått er. Ändå vill ni pracka på personal dessa ineffektiva och dessutom farliga vacciner. Det liknar mest försök till otillbörligt maktmissbruk, och sådant betackar vi oss för i Sverige.

Innan man avser att ta till så drastiska åtgärder som att indirekt försöka tvinga personal till att ta sprutan, bör man vara påläst om nyttan med vaccinet och vilka riskerna är.

Officiella byrån för nationell statistik (Official for national statistics) i England har oavsiktligt avslöjat att 30 305 människor har dött inom 21 dagar efter att ha fått ett covid-vaccin i England under de första sex månaderna av 2021. Dessa siffror publicerades av misstag.

Vaccinationerna borde ha avslutats för länge sedan. Men vaccinationståget har löpt amok. Eftertanke och reflektion saknas helt.

En osäker produkt injiceras i miljarder människors armar, utan att man har en aning om de långsiktiga riskerna. Det är i storleksordning den största okontrollerade kliniska prövningen i medicinsk historia.

Den världsberömde amerikanske läkaren och patologen Roger Hodkinson säger att ”det är lögner på lögner utan ände i covidnarrativet. Det är mutanter, sedan dubbla mutanter och sedan indiska mutanter. Nu har det övergått i en besatthet i att tvinga människor att vaccinera sig. Han menar att detta i ett medicinskt perspektiv är en mardröm”.

Det är knappast förvånande att majoriteten av befolkningen köper detta eftersom mot-opinionen från journalister, politiker och läkare kraftfullt och brutalt förtrycks på internationell nivå.

Försäkringsbolagen kommer inte att betala ut ersättning för vaccinskador och läkemedelsindustrin har frånsagt sig allt ansvar, vilket i sig är suspekt. De får dock hjälp att fylla sina kassakistor av nyttiga medhjälpare.

Kränk inte den enskilde individens rätt att bestämma över sin egen kropp. Det är dags att stoppa vaccinationsvansinnet!

MKH