Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Roald, Berit
Bild: Roald, Berit

Föräldrar: Nu ska all matlagning tas bort på mindre förskolor

Replik på "Vill slå ett slag för de äldre i Trollhättan".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag vill även slå ett slag för de yngre och en vädjan till Malin Gustavsson att se över sin personals ledarskap. Där brister det i tystnadsplikt, det arbetas med svågerpolitik och vi anställda får arga mail, skrivna med stora bokstäver och utropstecken. Chefer som har teamsmöten, samtidigt som de passar sina barnbarn, eller har sitt egna barn bredvid sig. Där vi får höra att om det är så illa att jobba i serviceförvaltningen så kan man säga upp sig. Vi får så mycket skit och pekpinnar framförda så luften går ur oss.

Det finns ingen samverkan längre mellan verkligheten och deras krav. Jag vill inte länge berätta var jag jobbar för jag skäms. Ni är inte värda mig. Regler är till för att följas men det gäller väl alla, även chefer med en löjligt hög lön jämförelsevis med oss som ska utföra er dårskap. Bara så ni vet föräldrar så ska all matlagning i mindre förskolor tas bort. Därav ett "stolt bygge av storkök på Överby för våra skattepengar. Vi kommer att få en leverans per vecka med kyld mat på förskolor mindre än sex avdelningar.

Dom vill inte betala ut kocklöner som för övrigt är låga men ett köksbiträde som krävs då kostar mindre. Förstår ni vilket matsvinn det bli då eftersom ett barnantal på en förskola kan diffa på 20 portioner från dag till dag och beställningen måste läggas veckor i förväg. Detta är vad vår kommun gör med våra skattepengar. Jag söker med ljus och lykta efter nytt jobb men vill även flytta från kommunen där jag bott hela mitt liv, för här vill jag inte lägga mina skattepengar. Och Malin, ta hjälp av Anna-Sara Persson om du blir osäker på hur ett bra ledarskap ska se ut i serviceförvaltningen måltid.

En förhoppningsvis snart före detta anställd i serviceförvaltningen, Måltid i Trollhättans stad