Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hela Kronan Gungar Kronogården Trollhättan
Nytt för i år var också att politiska partier fick närvara på Hela Kronan Gungar, menar signaturen ”Före detta folkpartist” Bild: Bobby Efteski

Fick inte Liberalerna Trollhättan någon inbjudan?

Nytt för i år var också att politiska partier fick närvara på Hela Kronan Gungar, menar signaturen ”Före detta folkpartist”.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det var ett mycket trevligt arrangemang som ordnades i helgen när Hela Kronan Gungar ordnades igen. Det var aktiviteter för alla åldrar och det märktes väl att detta uppskattades av många. Nytt för i år var också att politiska partier fick närvara och berätta om deras budskap och om Trollhättans bästa för invånarna. De flesta partier var där utom Liberalerna i Trollhättan.

Som en gammal folkpartist som jag är så tyckte jag det var tråkigt och också märkligt. Det är ju viktigt att få deras syn på stadens bästa. Vad vill de förändra, förbättra och ändra på? Förr kunde man följa insändare i TTELA som skrevs om deras budskap. Men nu är det bara så tyst. Min fundering är – fick inte Liberalerna i Trollhättan någon inbjudan? Eller finns inte Liberalerna i Trollhättan kvar?

Före detta Folkpartist