Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Karin Henriksson
Bild: Karin Henriksson

Fick nej till att ordna med egen fotograf för skolfoto

Jag, och flera med mig som jag talat med, anser att det är väldigt tråkigt att Trollhättans stad valt att ta bort möjligheten till att få en skolkatalog, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Varför har ni tagit bort skolfoton och skolkataloger?”.

Håller fullständigt med "mamma till snart skolbarn". Jag, och flera med mig som jag talat med, anser att det är väldigt tråkigt att Trollhättans stad valt att ta bort möjligheten till att få en skolkatalog och har inte ens enskilda foton. Skolkatalogen är ett av de bästa och finaste minne många har från sin skoltid. Därför är det väldigt tråkigt att Trollhättans barn och ungdomar nu inte får uppleva detta. Jag har vänner i andra städer som har fått fina skolfoton på sina barn och sina barns klass.

Vi var några föräldrar med barn i grundskolan i Trollhättan som kontaktade egen fotograf och tänkte att vi själva skulle anordna allt och låta de som vill ta skolkort få göra det, men vi fick nej från rektorn, till och med för detta. Hur kan de neka det?

Snälla, låt oss få skolfoton på våra barn och låt våra barn få ha dessa fina minnen med sina kamrater från sin skoltid.

Snälla, tänk om!