Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Stefan Bennhage
Bild: Stefan Bennhage

Fin busshållplats med få bussar?

Vilken fin busshållplats vi har här i Hälltorp. Bra belysning, övergångsställe, till och med fartbegränsad med bula. Bara ett krux!

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är mycket sällan det kommer någon buss.

Är det på grund av miljötänk vi ska ta bilen i stället för att åka kollektivt? Köra barnen till stan blir ju två dubbelresor till exempel.

Trollhättebor vi också

Svar direkt:

Västtrafik vill öka det hållbara resandet och strävar alltid efter att förbättra vår trafik så att det blir så bra som möjligt för så många som möjligt. Vi måste fördela våra begränsade resurser på ett ansvarsfullt sätt och där de behövs som mest.

I arbetet med trafikutveckling i regionen tar man bland annat hänsyn till resandeunderlag, synpunkter från trafikbolag, kommuner och resenärer. Vi är därför tacksamma över de synpunkter som vi får in från er resenärer, det hjälper oss att bli bättre. Kontakta gärna vår kundservice på telefonnummer 0771-41 43 00 eller via vår hemsida och beskriv ditt önskemål om linje, sträcka och tid ni önskar mer trafik.

Ellen Pileblad, Västtrafik