Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Andreas Olsson

Gör en ny skatepark i Halvorstorp

Jag blir ledsen av att det inte finns en skatepark i Halvorstorp. Vi barn vill ha en skatepark för cyklar, skateboard och sparkcykel i betong i Halvorstorp. Ingen av dem som bor i Halvorstorp orkar åka till parken vid Överby för det är på andra sidan stan.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag skulle bli jätteglad om det kom en park som man kan åka vad som helst på. Den parken vid Överbysträckan är bra men den stora banan kan man bara åka skateboard på och jag vill ha en park som är ganska stor som man kan åka cykel och spark i. Jag blir förbannad av att det inte finns en park för cyklar utan bara för skateboards.

Jag har tänkt ganska länge på vad bra det skulle vara med en park i Halvorstorp för där finns de många barn/ungdomar som skatar, cyklar och kör spark. Ifall det inte finns pengar till en park kanske personer kan skicka in pengar så man sparar till en park ungefär som vår klasskassa. Där får vi in pengar och sen gör vi en rolig sak för dom.

För mina föräldrar vill att jag ska vara ute och då brukar jag säga att jag åker till skateparken och då säger dom nej åk inte dit, det är för långt dit och att det inte är ett bra ställe att vara på för ingen ser vad det är som händer. När jag var där för några dagar sen hade dom slagit sönder toaletter och glasrutor. Det skulle vara bra att det kom en skatepark till Halvorstorp för då är det inte så långt bort och mer folk ser mer vad det är som händer där hela tiden och mer vuxna kommer finnas i området.

Kaklet