Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Göta älvdalens pärla - vi gör det tillsammans

Visst har vi i Lilla Edet en fantastisk kommun, med älven, värdefull natur, flera byar istället för en stor huvudort.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Men resten då, vi gör det tillsammans? Enligt hörsägen håller skolan på att införa Skottlandsmodellen. Dubbelkollar på officiella hemsidan. Inte ett ord om detta. Man går in och tittar efter handlingsplan gällande droger. Den håller på att tas fram, enligt uppgifter för cirka ett och ett halvt år sedan.

EST Effektiv Samordning Trygghet. Ja det nämns på ett ställe, att det ska införas. Sedan blir det tyst. Var finns glädjen, stoltheten över vår kommun? Där vi kommuninvånare är delaktiga, ses som en resurs, där vi gemensamt lyfter kommunen? Vi gör det tillsammans, står det på ryggsäckar, men budskapet måste följas av handling att vi gör det tillsammans.

Kommunen samverkar med polisen enligt sida daterad 11 september 2018. Varför utökas inte ett sådant arbete till att gälla kommuninvånare, handlare, företag med mera? Vi gör det tillsammans! Fina bilder på våra kommunalråd på olika arbetsplatser. Ett prioriterat område sägs det. Vilka områden är prioriterat? Låt oss tillsammans lyfta Lilla Edet, Göta älvdalens pärla.

Vi gör det tillsammans