Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Robin Haldert / TT
Bild: Robin Haldert / TT

Gammal musik tilltalar inte alla äldre

Jag har följt debatten om P4 Västs musikval. Jag vet inte hur det är nu för tiden men jag förstår inte varför endast gammal musik ska spelas.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det kanske finns äldre som vill lyssna på modern musik. Jag slutade lyssna på P4 Väst för många år sedan, då var det bara dragspelsmusik och gamla schlagers som spelades. Om man är 65 + ska man lyssna på denna typ av musik, kändes det som.

Men jag hittade en knapp/ratt på radion där det fanns andra stationer att lyssna på. Nu har åren gått och det finns otroligt många fler radiostationer att lyssna på. Det finns flera på internet/mobilen som bjuder på varierat musikutbud. Numera lyssnar jag på den musik som jag tycker om och för att hänga med på det lokala planet med vad som händer på orten så finns nyheter och allt att tillgå på sociala medier och mobilen/internet. Kan tilläggas att det enda program som jag lyssnar på P4 är Melodikrysset annars är det musikkanaler av olika musikstilar som rullar på dagarna.

Bill on the field +66