Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Platsen som ni glömt, verkar det vara – nämligen Lilleskog!, skriver insändarskribenten.
Platsen som ni glömt, verkar det vara – nämligen Lilleskog!, skriver insändarskribenten.

Ge Lilleskogsborna en bättre livsmiljö

Läser att Vänersborg nu ska satsa 100 miljarder på investeringar. Där i ska det ingå satsningar på cykelvägar. Det finns en plats inom er kommun där det verkar som ingenting har gjorts för dess innevånare. Platsen som ni glömt, verkar det vara – nämligen Lilleskog!

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Passerar ofta genom här och tänker varje gång, stackars människor som ska gå ut och gå här. Gå ut med hunden, barn som vill besöka en kompis utmed vägen. Det är nästintill förenat med livsfara på denna smala väg utan vägren och med ganska så livlig trafik. Jag förstår att det inte är en lätt uppgift, men något borde göras innan det sker en allvarlig olycka.

Har sett en lösning nere i Skåne. Där man inte kan ha cykelväg på grund av bostäder eller det är för smalt, där görs cykelvägen på andra sidan vägen. Man får alltså leda sin cykel över vägen och fortsätta på andra sidan ett tag tills man kan fortsätta på den sida där det fungerar igen.

Det måste ju gå att göra någonting här! Inte minst borde det också satsas på cykelväg ute på Vänersnäs, där det bor mycket folk och många vill flytta dit ut. Många skulle säkert vilja kunna cykla till sitt jobb inne i Vänersborg. En stor investering. Ja! En investering i hälsa och miljö betalar sig i längden. Ge Lilleskogsborna en bättre livsmiljö, de är också skattebetalare.

Lilleskog, platsen, som Vänersborg glömt