Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Skadar. Det som hände i samband med Marie Dahlin skadar förtroendet för alla politiker i Vänersborgs kommunfullmäktige, skriver insändarskribenten.

Händelsen med Marie Dahlin skadar förtroendet för politiker

Det som hände i samband med Marie Dahlin skadar förtroendet för alla politiker i Vänersborgs kommunfullmäktige. För att åstadkomma ett bra arbete under en långdragen krissituation, som Sverige, som enda land bland de nordiska länderna, råkat i, behövs nödvändigt ett bra och förtroendefullt kamratskap. Bra kamrater hade för länge sedan sagt: "Marie lägg av med SSU-jargongen, den har ingen plats i våra politiska överläggningar".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Som det är nu, förskjuts misstagen på hennes beteende, vilket inte är korrekt. Jag anser som en självklar sak att alla partier i kommunfullmäktige borde ha meddelat landets styrande att måttet är rågat för vår kommun angående sparbeting. Vår kommun är särskilt utsatt genom den största flyktingförläggningen i landet, att ta hänsyn till. Jag är övertygad om att Marie Dahlin efter denna erfarenhet att behöva frånträda sin tjänst, skulle kunna bli en av de främsta att kämpa inte bara för flyktingar utan även för ett bättre liv för den svenska befolkningen som har drabbats hårt genom sparbetingen, som kostat dem sin egen och familjens försörjning och de som fick behålla sina jobb har man försett med hårda beting just genom politikerna och de högre tjänstemännen i socialnämnden.

Det är dags att det råder mer mänskliga känslor även gentemot nödställda svenskar, ju fler arbetslösa, genom sparbeting, desto fler olyckliga arbetslösa och desto mindre skatt i kassan.

EB