Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Andreas Olsson

Häxjakt på Paul Åkerlund?

Jag är inte socialdemokrat, men det hindrar mig inte från att ta bladet från munnen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Hur kan människorna vara så nedriga att skylla på en enda person om situa­tionen på Kronogården. Han är varken lagstiftare, polis eller domare, men har säkert gjort sitt bästa för att lösa problemen på området. Men han kan inte förändra människorna.

De som är kriminella fortsätter vara det oavsett vem som styr i Trollhättan. Och Kronogården är inte bara bilbränder. Stadsdelen ser faktiskt ganska trevlig ut med sina grönområden och sitt rätt så nya kulturhus. Många vanliga familjer har valt att bo där och då måste de ju trivas. De finns både villor och bostadsrätter på området.

Och de som inte trivs är fria att flytta, det finns ingen taggtråd runt området. Ge konkreta råd till Åkerlund istället för att klanka ner på honom.

Apropå Joakim Lamotte, tummen ner för honom. Han ser ut och uppför sig som en förvuxen tonåring med sitt rakade huvud som får mig i alla fall att tänka på skinheads.

Kaarina