Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Stefan Bennhage
Bild: Stefan Bennhage

Hårresande svar av sjukvårdsdirektören NU-sjukvården!

Efter att ha läst replik från ovanstående i TTELA den 26 oktober så är vi många som tar oss för pannan.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Nu är det verkligen dags att offentliggöra antal tjänster, löner, lönevillkor och förmåner för alla som får sina gedigna löner inom planering av landstinget och Västra Götalandsregionen från oss skattebetalare.

Det är vi som är era chefer! Det är våra skattepengar som ger er månadslönen. Vi är många som säger: Lägg ned landstinget som är en stor administrationskoloss som härstammar från en mindre organisation på 1800-talet.

Vad vill vi skattebetalare ha? Jo, säker vård med kompetent personal, snabb tillgång till ambulans och snabbt omhändertagande när så behövs. Behåll kompetent personal med goda arbetsvillkor som främjar deras samarbete och hälsa.

Reducera stor del av den representation i EU som Västra Götaland betalar. Ser fram emot artiklar om vart våra pengar går så att vi kan protestera och få sjukvård istället. Bort med klåfingriga politiker och låt istället kompetent personal leda verksamheter. Kanske blir det snart dags för ”västuppror”.

Vi ”går inte på” att man måste betala skyhöga löner för att få de bästa ledarna. Det finns många med goda kunskaper, etik och moral som gärna leder en verksamhet med hjärta och hjärna.

Kristina