Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Andreas Olsson

Har en stark kärlek för Lilla Edet

Min egen stolthet och mitt eget hat mot mina meningsmotståndare, är inte starkare än min kärlek för Lilla Edet. På Lilla Edets förskolor får alla barn lära sig att prata med varandra utan att bråka.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

I Lilla Edet är det bara SD som vill samarbeta med samtliga partier för att bygga en bättre kommun genom konstruktiva samtal. Övriga partier sätter sin egen högfärdighet över kommunens bästa. Dessa politiska "ledare" som fortfarande har kvar mobbningsretorik från när de gick på Fuxernas skolgård, ska alltså vara det bästa denna kommun kan få fram?

Personligen ogillar jag Vänsterpartiet skarpt, och man kan lätt ha synpunkter på deras historia, men jag tar gärna vara på den kunskapen och de idéer som kommer från Vänsterpartiet. Hur länge ska vi älta det som varit och när ska vi börja ta vårt vuxna ansvar och agera som förebilder för att bygga en bättre kommun?

Min egen stolthet och mitt eget hat mot mina meningsmotståndare, är inte starkare än min kärlek för denna kommun. Tyvärr tycks jag och mina partikamrater ensamma om det.

Mattias Ternehäll

Sverigedemokraterna Lilla Edet