Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

De har skitit på mina balkongfönster, bilfönster-tak och bänkar utomhus. I princip överallt, skriver insändaren. Bild: JOHAN NILSSON / TT
De har skitit på mina balkongfönster, bilfönster-tak och bänkar utomhus. I princip överallt, skriver insändaren. Bild: JOHAN NILSSON / TT

Hyresvärdar – Sluta snåla med hjälpmedel till taken

De har skitit på mina balkongfönster, bilfönster-tak och bänkar utomhus. I princip överallt, skriver insändaren.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Svar på: ”Plan för måsproblem i centrum?”.

Håller med Andreas insändare om störande måsar! Vi har jättestora problem runt Hjortmossen och Karlstorp.

Jag har pratat med en kille på Anticimex. Han förklarade hur viktigt det är att våra bostadsuthyrare, både kommunalt och privata uthyrare, verkligen lägger manken till och får till hjälpmedel på våra tak. Detta gärna innan det är förbjudet att röra bona. Det finns massor med hjälp att få.

Varför det inte har satts upp på många fastigheter är för att det kostar för mycket för de som hyr ut alla dessa lägenheter i huset. De struntar i mig som hyresgäst, tyvärr. De får ju in hyran ändå. Sätts det upp på några hus runt om, får vi hyresgäster som inte har hjälpmedel på taket dit de skrikande äckliga måsarna. Sanitär olägenhet, och salmonella spridare, till max.

De har skitit på mina balkongfönster, bilfönster-tak och bänkar utomhus. I princip överallt.Värst av allt är detta gapande av alla läten som de drar på. De slutar aldrig heller. Stackars de som ska upp och jobba och som inte har fått en blund. Även de stackare som jobbat natt och ska försöka sova.

Skärpning på ni som har hyresgäster och det gäller väl alla bostadsuthyrare. Bort med de hemska måsarna!

Vore tacksam för ett svar och hoppas ni kan svara efter er semester som snart är slut.

Såå Trött