Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

 Bild: Fredrik Sandberg/TT
Bild: Fredrik Sandberg/TT

Idiotförklarad för att man är gammal?

Jaha, då har det hänt igen! "Utrotningen" av oss gamlingar fortsätter. Vi som inte har senare modell av mobil eller dator och paddor och allt vad det heter.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Vi är helt utlämnade. Vid senaste besöket på Maria Alberts vårdcentral var myntautomaten ur funktion och då gick man förstås in.

Väl tillbaka fanns en böteslapp på 300 kronor. Fick senare veta att automaten för pengar inte kommer att finnas kvar. Varför fanns ingen upplysning om detta? Kan någon svara på hur vi gamlingar ska bete oss när vi parkerar? Vi som inte har möjlighet att sms:a. Ska vi betala 300 kronor var gång vi ska in och ta ett litet blodprov?

Detta är bedrövligt så det finns inte ord! Det är hemskt att vara gammal och snart idiotförklarad för att man inte hänger med i denna digitala tidsålder.

Hur tänker man och vad tänker man med? Det finns ingen tanke bakom någonting längre. Vi gamlingar räknas inte längre och ska helst inte finnas till.

90-åring

Svar direkt

Självfallet ska inte du (eller någon annan) behöva drabbas av att en myntautomat är trasig. Berörd automat gick dessvärre sönder i förtid (innan kommande planerad slutgiltig avinstallation), vilket medförde att planerat ersättningsalternativ inte hunnit träda i bruk och tyvärr drabbades du. Välkommen att kontakta oss på Kraftstaden så ska vi hjälpa dig med ärendet.

Vi anser inte att man ska behöva vara kunnig i den senaste tekniken för att kunna parkera utanför Maria Alberts vårdcentral. Alla former av uteslutande är något vi direkt tar avstånd från. Även om just myntautomaternas fortsatta existens eller tillgång till reservdelar inte är något som Kraftstaden kan ta ansvar för så kommer vi, tillsammans med Maria Alberts, prioritera framtagandet av andra alternativ för den som inte har möjlighet att lösa en sms-biljett eller använda en smartphone.

Anders Torslid,

vd Kraftstaden Fastigheter