Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Maria Johansson
Bild: Maria Johansson

Inte bara Ursand som hade bekymmer

Det var inte bara Ursand som hade parkeringsbekymmer som TTELA rapporterade om 14 juli. Trots att kommunens bom var fälld över vägen till Gaddesanna badplats lyckades flera tusen badsugna ta sig till badet. Kommunens parkeringsplatser fylldes. 180 bilar parkerades på vägen och proppade igen vändslingan.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Bonden på Fågeltorp öppnade generöst både åker och gårdsplan för närmare 100 bilar med desperata badgäster. Trots detta vände många av brist på parkeringsplatser. Som sommarboende på Gaddesanna gläds jag över att så många upptäckt badplatsen med både klippbad och tre långa sandstränder som av många anses vara Sveriges bästa playa. Det hade varit svårt för räddningstjänst att ta sig till badplatsen.

Trafiksituationen kring vändplanen borde åtgärdas eftersom alla måste gå på väg för att ta sig till badet samtidigt som alla som inte fått parkeringsplats måste vända där.

Bengt Holmgren