Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Claudio Bresciani/TT
Bild: Claudio Bresciani/TT

Jag har inte suttit mer än andra i fikarummet

Replik
Svar på Vi medborgare behöver inte tacka S för något och Håll er till sanningen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Bästa Britt-Mari 45+ och M. Nilsson, pensionär.

Bara som information så kan jag säga att jag är en glad pensionär och har ingen anställning med bra betalt. Jag jobbar med politik för att jag brinner för det och den ersättning jag har är arvode för möten i socialnämnden och regionen, cirka ett möte i månaden i vardera nämnd.

Beslutet om avgiftsfritt hos sköterska för 65+ togs i regionfullmäktige och inte i kommunen. Förslaget kom från socialdemokraterna. Eftersom varken vi eller något annat parti är i majoritet måste vi ha stöd från andra partier. Jag tycker att det är upp till de partierna att tala om ifall de stöttat något förslag som gått igenom. Det finns ingen osanning i min insändare. Alla skattebetalare har förstås medverkat till finansieringen av detta, det är så det fungerar i ett demokratiskt samhälle.

I övrigt kan jag bara säga att jag, under mitt yrkesverksamma liv, alltid gjort mitt bästa på arbetet och inte suttit mer än andra i fikarummet.

Madeleine Librén,

Socialdemokraterna Lilla Edet