Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Har mycket svårt för att kunna somna och få sova en hel natt, uttrycker skribenten. Bild: MIKAEL ANDERSSON / TT
Har mycket svårt för att kunna somna och få sova en hel natt, uttrycker skribenten. Bild: MIKAEL ANDERSSON / TT

Jag lider av sömnproblem

Har mycket svårt för att kunna somna och få sova en hel natt. Är ständigt utmattad. Går hos läkare och förklarar mitt problem gång efter annan. Får ingen hjälp alls för jag kan ju bli beroende säger dom gång på gång.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Har provat Atarax som dom skrivit ut, hjälper inte mot mina sömnproblem. Jobbar heltid. Missbrukar inte, rökare inte, tränar och sköter mej så gott det går. Känner nu att jag är på väg att gå in i väggen på grund av mina sömnproblem.

Varför får jag inte sömntabletter så jag får sova. Sömn är oerhört viktigt som alla vet. Jag är inte ute efter att få tabletter bara. Jag ber om hjälp med min sömn men får ej detta. Varför? Hjälp mej.

Måste jag byta vårdcentral och hoppas att jag kan få en förstående läkare, det skadar min hälsa oerhört att aldrig få sova. Varför kan andra få men inte jag? Måste jag kollapsa totalt först? Det enda jag får höra är: Du kan bli beroende. Ber inte om att få droger och bli narkoman.

Tack från ledsen