Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Jag ställer inte upp på alla dumheter

Replik
Svar på "Tacka Trollhätteborna för pengarna".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Käre Peter E. Du fortsätter att tala i tungomål och irriterar dig över att kommunen går bra! Jo vi förstår att det är vi som betalar men pengarna ligger i kommunens kassa inte som du förespråkar i kapitalstarka privata bolag. Ta skolan, bilbesiktningen (ökad konkurrens billigare för konsument) stödet under pandemin, hur många miljoner har inte försvunnit till oseriösa privata bolag den vägen.

Det är en lång diger lista där man kan se att statliga, kommunala medel försvinner ned i giriga kassaböcker dessutom utomlands. Jag vill påpeka att fastän jag räknar mig som sosse så ställer jag inte upp på alla dumheter, till exempel opersonlig matleverans till äldre (privat aktör dessutom). Bussning av skolbarn. Höjning av samhällets service när kassan flödar över.

Bli en slipad politiker inte en gnällspik, jag kan hålla med dig i mycket men du är som ett barn som tappat slickepinnen.

Lars-Ove Blomryd